Главная » 2015 » Октябрь » 9 » Ендрю Лінкольн: «Прем'єра шостого сезону буде сумішшю "Годзілли" і "Пам'ятай"»
15:59
Ендрю Лінкольн: «Прем'єра шостого сезону буде сумішшю "Годзілли" і "Пам'ятай"»

Ендрю Лінкольн і Ленні Джеймс розповіли про нову зустріч Ріка Граймса і Моргана Джонса, роботі над шостим сезоном серіалу «Ходячі мерці» (The Walking Dead) і сюрпризи, які приготували глядачам творці популярної зомбі-драми каналу AMC.

Ленні, ви були раді стати актором основного складу серіалу?

Ленні Джеймс: Звичайно. Де б я не грав в останні роки, абсолютно всі журналісти починали розмову зі мною з питання, коли я знову з'явлюся в «Ходячих мерців». Мене навіть почали зупиняти на вулицях фанати серіалу, які цікавилися, чи стану я основним актором. Один з головних плюсів мого підвищення полягає в тому, що у мене нарешті з'явилася можливість відкрито пересуватися по Атланті. Раніше моя поява на екрані зберігалося в секреті, через що продюсери були змушені ховати мене від зайвих очей. Не можна було навіть в магазин вискочити, а для того, щоб потрапити в мій готельний номер, люди повинні були підписати договір про нерозголошення інформації. Мені мало не зробили підроблений паспорт [сміється]. Зараз я можу вільно спілкуватися як зі своїми колегами, так і з прихильниками.

Що чекає Ріка в новому сезоні?

Ендрю Лінкольн: Він стане самопризначеної главою Олександрії. Рик піклується про безпеку своїх людей, але на старті шостого сезону у багатьох глядачів можуть виникнути питання про його психічне здоров'я. Боюся, деколи він може здаватися абсолютно божевільним. Заради друзів і близьких він готовий гори звернути, що є одночасно і одним з його найбільших достоїнств, і справжньої ахіллесовою п'ятою. Якщо він щось вбив собі в голову, то вже не відступить назад.

Як змінився Морган з моменту старту серіалу?

Ленні Джеймс: У серії «очистити» третього сезону мій герой думав тільки про смерті, проте тепер він знайшов якусь місію. У п'ятому сезоні Морган почав дотримується ідеї про те, що життя безцінне. У прийдешніх серіях глядачі познайомляться ближче з його новою філософією.

Якими будуть відносини ваших героїв?

Ленні Джеймс: Рик - остання людина на планеті, який знає Моргана по-справжньому. Після того, як мій герой втратив дружину і сина, він може назвати Граймса своїм єдиним другом.

Ендрю Лінкольн: Їхні шляхи вже перетиналися, однак вони знайомі не так добре, як їм обом хотілося б. Відносини цих героїв будуть напруженими, адже їм доводиться заново оцінювати один одного.

Що Морган думає про Олександрії?

Ленні Джеймс: Йому складно повірити, що в світі залишилися місця, де є електрика і водопостачання. Подумати тільки, в Олександрії люди можуть слухати музику і обговорювати щось, крім кінця світу. Моргану потрібно буде знайти своє місце в цьому суспільстві. Не варто забувати про те, що після початку епідемії він ще жодного разу не приєднувався до такої значної групі людей. Мені й самому цікаво дізнатися, з якими героями серіалу сценаристи зведуть Моргана.

Чи варто глядачам чекати роману між Ріком і Джессі?

Ендрю Лінкольн: Знаєте, ходити на побачення під час зомбі-апокаліпсису не так-то й просто. А вже якщо ти перед цим вбив чоловіка потенційної дами серця ... Джессі допомогла Ріку зрозуміти, що в Олександрії можна почати нове життя. Я б не став виключати можливості того, що між ними може спалахнути іскра.

З якими складнощами героям серіалу належить зіткнутися в новому сезоні?

Ленні Джеймс: Не можу розкривати всіх секретів, але над друзями Ріка незабаром нависне страшна загроза. У шостого сезону просто колосальний розмах. Команді серіалу вдалося підняти планку якості ще вище.

Ендрю Лінкольн: Перед початком роботи над шостим сезоном шоураннер Скотт М. Гімпл сказав: «Нашим героям часто доводилося боротися з іншими групами людей. Настав час нагадати глядачам, що це серіал про зомбі ». Він стримав своє слово: публіка побачить просто неймовірна кількість ходячих мерців. Прем'єру сезону можна порівняти з масштабним фільмом про монстрів. Глядачів чекає «Годзілла» з елементами «Пам'ятай» Крістофера Нолана ...

«Ходячі мерці» повернуться на екрани 11 жовтня.

 

Категория: Новости о сериалах | Просмотров: 352 | Добавил: sn1kers | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar