Главная » 2015 » Октябрь » 5 » Режисером «Тора 3» може стати Тайка Коен.
17:37
Режисером «Тора 3» може стати Тайка Коен.

Журналісти порталу The Wrap повідомляють, що найбільш вірогідним претендентом на крісло режисера фільму «Тор: Рагнарек» є новозеландець Тайка Коен (він же Тайка Вайтіті). За даними видання, в боротьбі за право зняти новий фільм про одного з найвідоміших героїв Marvel Comics він обійшов Рубена Флейшера, Роба Леттермана і Роусон Маршалла Тербера.

На даний момент в списку найбільш яскравих робіт Коена значиться вампірська пародія «Реальні упирі», в якій він виступив режисером, сценаристом і виконав одну з головних ролей, а також позитивно зустрінута критиками комедійна драма «Хлопчик» і романтична комедія «Орел проти акули». Варто відзначити, що з фільмами про супергероїв Коени теж знаком - він виконав роль Томаса Калмаки у фільмі кіновсесвіту DC Comics «Зелений Ліхтар».

Будучи не найочевиднішим претендентом на посаду керманича многомілліноного блокбастера, Коен проте може повторити успіх попередніх нестандартних призначень студії. Так, постановники комедій Ентоні і Джо Руссо, в 2012 році з легкої руки Marvel Studios очолюючі зйомки фільму «Перший месник: Інша війна», не тільки забезпечили картині успіх і зберегли свої режисерські крісла на фільм-продовження історії Першого месника, а й отримали право зняти першу і другу частини нових Месників. Джеймс Ганн з його успішними «Вартові Галактики» - ще один приклад цієї політики студії.

Картина «Тор: Рагнарек» повинна побачити світло 3 листопада 2017. Кріс Хемсворт, Том Хіддлстон і Джеймі Олександр повернуться до своїх ролей. Сценарій фільму написали Крістофер Йост і Крейг Кайл.

Категория: Новости о кинофильмах | Просмотров: 303 | Добавил: sn1kers | Теги: тор 3 рагнарок, тор 3, тор 2017, тор рагнарок 2017, Тор | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar